LAMINAAT

In de huidige maatschappij hebben de mensen geen tijd om uren aan hun vloer te besteden , een laminaat vloer leent zich daarom uitstekend voor de combinatie van gemak en schoonheid.
U kunt de laminaat onderhouden door licht vochtig te dweilen met een laminaatcleaner of te stofzuigen.

KLIKLAMINAAT

Sinds de invoering van het kliklaminaat is het voor iedereen weggelegd om een vloer zelf te leggen.
Door de perfecte pasvorm ligt de vloer er altijd netjes bij en heeft u geen last van vervelende kieren.


LAMINAATVLOEREN

Laminaatvloeren worden ook wel eens laminaatparket genoemd. In feite lijkt laminaat niet alleen qua uiterlijk sterk op parket, maar ook qua opbouw. Met dien verstande, dat de materialen waaruit een laminaatvloer opgebouwd is totaal anders zijn dan die van een parketvloer.

DRIE LAGEN LAMINAAT

De toplaag van laminaat is de beschermlaag ( melamine ), die uit een of meerdere laagjes kunststof bestaat. De tussenlaag is gemaakt van geperst papier ( foto ) of een andere drager van het (hout)patroon van het laminaat. Het geheel zit vast op een onderlaag, die bestaat uit spaanplaat, MDF, HDF of een variant daarop.

Het verschil in kwaliteit laminaat zit onder andere in de dikte en daarmee de kwetsbaarheid van de toplaag. Maar ook in het gebruikte basismateriaal (het hart van de planken of tegels) en vooral in het click-systeem (waarmee de delen aan elkaar bevestigd worden bij het leggen) kunnen aanzienlijke kwaliteitsverschillen optreden. Houd daar dus goed rekening mee. Want ook voor laminaat geldt: alle waar is naar zijn geld.

Door het kliksysteem is laminaat goed zelf te leggen. PARKET ONLINE heeft een groot assortiment laminaat en bijproducten, ook de juiste bijpassende plinten en ondervloeren voor laminaat op vloerverwarming en/of laminaat in appartementen.

Door de juiste keuze van ondervloer wordt het loopcomfort van laminaat aanzienlijk verhoogd

Vraag naar onze voordelige laminaat vloeren gelegd of ongelegd.
Elk merk en type leverbaar.

 

Bezig met laden...
Laminaat-vloeren Laminaat vloeren
LAMINAAT Balterio ALLOC Quick Step Lamett Pergo Isilife Saffier Vitality Meister enz enz (alle merken!) Wij leveren de laminaat vloeren...
Per stuk
€ 14,95
Informatie